Yoga studio

Bla

Verwarming yoga studio

Comfortabele infrarood warmte
hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 2-2

Jouw studio ruimte verwarmen met infrarood heaters is een efficiënte en duurzame manier van verwarmen. Je creëert met de ir panelen van HeatXL een comfortabele warmte voor de deelnemers en instructeur.

De infrarood hot yoga verwarming zorgt ervoor dat de deelnemers tijdens de verschillende yogalessen een constante hoge temperatuur ervaren. Waardoor de effecten van hot yoga zichtbaar zijn.

HeatXL hotyoga verwarming voor yoga studio is vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er is daarom geen risico op gezondheidsgebied. Integendeel, het gezonde binnen klimaat heeft juist een positief effect op onze gezondheid, lichaam en geest.

Gratis offerte aanvragen

VERWARMINGSPANELEN

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Speciaal ontwikkelde hotyoga verwarming

Door onze speciaal ontwikkelde techniek bereiken de hot yoga verwarming HeatXL snel het optimale infrarood spectrum. HeatXL hotyoga heater maakt gebruik van een speciaal warmte element welke geschikt is voor hoge temperaturen. Het paneel oppervlak wordt maar liefst 190 graden Celsius en dat zonder opwarmtijd.

De unieke reflecterende warmte technologie van HeatXL infrarood verwarming stoot alle ir stralen aan de voorkant van het paneel uit, waardoor er geen warmte verlies is. Aan de achterkant van het infrarood paneel zit namelijk isolatie materiaal, zodat de energie aan de voorkant de yoga studio in gaat.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Yoga Bikram verwarming

infrarood panelen

Yoga Bikram verwarming zorgt voor de hoge temperatuur die de Bikram lessen nodig heeft. Verwarmen naar 40 graden Celsius is geen probleem voor de infrarood verwarmingspaneel van HeatXL. De energie zuinige yoga infrarood panelen zijn gemaakt voor gebruik in een professionele omgeving. Vanaf het plafond verwarmen ze met een hoge temperatuur de yoga ruimte.

HeatXL ir panelen verwarmen het lichaam intensief. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen daardoor gemakkelijk in hun asana. Het is een gezonde stralingswarmte en verwarmd optimaal.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 4

Hot yoga verwarming

infrarood panelen

De hot yoga verwarming HeatXL levert een overweldigende warmte in jouw studio ruimte. De infrarood verwarming hot yoga van een yogastudio heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yogaruimte. Onze hotyoga verwarming maakt deel uit van de totaalbeleving in jouw yogastudio en van de boodschap die jij de yogi’s meegeeft.

Infrarood stralen met de lange golf hebben een ontspannende en therapeutische werking op ons lichaam. Het helpt ook tegen spierpijn en daarnaast is de bloedsdoorstroming beter.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 5-2

Hot Pilates panelen

infrarood panelen

Infrarood panelen hot pilates zijn de oplossing om jouw studio comfortabel te verwarmen. Deze panelen van HeatXL zijn speciaal ontwikkeld voor de verwarming van pilates ruimtes door infrarood panelen. De warmte van HeatXL infrarood panelen hot pilates zorgt tijdens de les dat de deelnemers meer uit hun lichaam halen dan ze normaal voor mogelijk hadden gehouden. Dit effect heeft ook de infraroodstralen van onze panelen.

De studio ruimte is met onze zuinige warmte panelen ook geschikt voor bikram yoga, waarbij de temperatuur tot wel 40 graden oploopt.